Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Op zoek naar verborgen schatten in de Johan Cruijff Arena

Als regelmatige bezoeker van de Johan Cruijff Arena ken je de meeste plekken in het stadion wel. Of toch niet helemaal? Veel moois is namelijk niet voor iedereen zichtbaar. Best jammer, want de Arena kent veel verborgen parels. Wij gingen in de krochten van het Ajaxstadion op zoek naar de verborgen schatten en maakten foto's.
In de krochten van de Arena vind je veel bijzonders! © Pro Shots

Als je een wedstrijd van Ajax bezoekt, dan ga je vaak via de bekende ingangen naar binnen. Je drinkt gezellig wat met je vrienden en geniet van de wedstrijd. Toch valt er nog veel meer te ontdekken in het stadion van Ajax. 

Misschien heb je wel eens een stadiontour gedaan en ken je de perskamer, kleedkamer, mixed zone, spelerstunnel en gallery of fame wel. Maar er is nog veel meer te zien! Meer dan wij op de foto hebben kunnen zetten, maar we hebben toch een poging gedaan.

Aan de muren van het stadion hangen namelijk zulke toffe dingen! Of het nou kunstwerken zijn of prachtige historische foto’s die zo veel verhalen vertellen… Wij vonden het mooi om een aantal van die zaken eens met jullie te delen en lieten een fotograaf van Pro Shots plaatjes schieten.

Is onderstaand overzicht volledig? Zeker niet, maar het geeft een klein inkijkje in wat er allemaal voor moois in het huis van Ajax hangt en staat.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax