Leden gezocht voor vernieuwde magazinerubriek ‘uitgelicht’ - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Leden gezocht voor vernieuwde magazinerubriek ‘uitgelicht’

We hebben de krant vaarwel gezegd en zijn doorgestart met een fonkelnieuw magazine Ajax Life. Daarin keerde de vertrouwde rubriek ‘lid uitgelicht’ terug, maar wel in een nieuw jasje!
Voetbal je en heb je ook nog wat te vertellen? Geef je op! © De Brouwer

Precies voor die rubriek zoeken wij voetballende leden die graag iets vertellen over ons aller Ajax, maar natuurlijk ook over zichzelf. We kleden het alleen wel iets anders aan, want ons nieuwe magazine leent zich natuurlijk uitstekend voor een stukje fraaie fotografie.

We zoeken leden van Ajax Life of Ajax Jonge Schare die we voor, tijdens of na hun eigen amateurwedstrijd op de gevoelige plaat mogen vastleggen. We laten een professionele fotograaf opdraven om jou op briljante wijze in beeld te brengen. Zit het modder nog op je gezicht? Gaaf!

Natuurlijk volgt er ook een gesprekje. Je krijgt alle ruimte om ons iets vertellen over jouw favoriete Ajacied, over je eigen positie in het veld en over je liefde voor Ajax.

Kortom: we zoeken bezwete en bemodderde leden met afgetrapte kicksen op een foto die voetbal ademt en waarin een link wordt gelegd met clubliefde en adoratie voor de club. Een soort Ajax meets All Stars, zeg maar.

Lijkt het jou tof om je voor deze rubriek op te geven? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet nemen we snel contact met jou op.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax