Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Yes, nieuwe Ajaciedjes dinsdag op de deurmat!

De nieuwste Ajaciedjes valt dinsdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar. Het blad staat weer vol toffe Ajaxdingen, dus zorg dat je 'm eerder uit de brievenbus plukt dan je vader, moeder, broertje of zusje!
De nieuwe Ajaciedjes valt dinsdag 28 mei op de deurmat! © Ajax Kids Club

Het is natuurlijk een bijzondere Ajaciedjes geworden, want er viel heel wat te vieren! Ajax werd landskampioen en won ook nog eens de KNVB-beker. Daarom vroegen we onze tekenaar Henri Goldsmann een speciale cover te maken. Nou, dat kun je wel aan hem overlaten, zoals je hierboven ziet!

Oh, en maak maar vast ruimte aan je slaapkamermuur, want Donny van de Beek staat op de grote uitvouwposter in het midden van deze Ajaciedjes. Wil je liever wat anders? Dat kan, want aan de andere kant van de poster vind je – hoe kan het ook anders – een supergave kampioensposter!

Maar er is meer. Er is altijd meer! Wil je weten wat Donny van de Beek naast voetballen nog meer leuk vindt? Ajax Kids Clublid Jasmijn Hop (8 jaar) mocht de middenvelder flink wat vragen stellen. Ook spraken we Kasper Dolberg. Wij stelden hem de vragen die jullie ons stuurden en hij vond het superleuk!

Mascotte Lucky ging weer op pad voor een afspraak met Ajaxtrainer Erik ten Hag. De twee hadden een leuk gesprek over het afgelopen jaar en het succes van de club. Ten Hag: “Ik wil alle Ajaxsupportertjes feliciteren met hun mooie cluppie!”

Verder is Klaas Jan Huntelaar helemaal de weg kwijt in ons blad, dus aan jou de taak om hem te helpen om de weg terug te vinden…

Wil jij ook de Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax