Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Win het afscheidscadeau van Frenkie met handtekening!

Heb je gezien wat voor cadeau Frenkie de Jong kreeg tijdens de huldiging? Hij ontving een mooie afscheidsposter, met allemaal mooie foto's uit zijn tijd bij Ajax. Ook jij kunt het afscheidscadeau van Frenkie winnen! En er zit ook nog een handtekening op!
Wil jij deze mooie poster winnen? Doe dan mee! © De Brouwer

Als belangrijke spelers bij Ajax vertrekken, krijgen ze een mooi afscheid. De supporters kunnen dan gedag zeggen en wij geven een cadeau. Wij hebben voor Frenkie een afscheidsposter gemaakt. Die poster wordt met een duur woord ook wel collage genoemd.

De ingelijste variant gaat met Frenkie mee naar FC Barcelona, maar als jij groot fan bent van Frenkie en de poster – met handtekening! – wilt winnen, dan moet je nu even opletten. Wij mogen namelijk zo’n unieke poster verloten!

We verloten de afscheidsposter exclusief onder leden van de Ajax Kids Club! Je moet dus lid zijn om kans te maken op deze mooie prijs, maar dat is alleen maar logisch. Wat moet je doen om kans te maken? Het is eigenlijk heel simpel: geef antwoord op onderstaande prijsvraag!

De prijsvraag loopt tot en met donderdag 30 mei, dus je hebt best eventjes de tijd om na te denken en vervolgens jouw antwoord in te sturen.

Prijsvraag: hoeveel doelpunten maakte Frenkie dit seizoen voor Ajax?

De prijsvraag is gesloten, de winnaars krijgen bericht.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax