Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Win een Ajax Masterclass ‘aanvallen’ in de zomervakantie

Altijd al eens willen trainen als een echte Ajacied? Dan hebben we goed nieuws, want als lid van Ajax Jonge Schare kun jij een Ajax Masterclass ‘aanvallen’ winnen op zaterdag 3 augustus op het veld naast de Johan Cruijff Arena.
Trainen als een echte Ajacied, wie wil dat nou niet? © Ajax Camps & Clinics

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Deze Masterclass staat speciaal in het teken van aanvallen! Je doet de oefeningen die Ziyech en zijn medespelers ook doen. Aan de Masterclass kunnen jongens en meiden van 12 tot en met 16 jaar meedoen, dus let even op je leeftijd.

Je bent namelijk tot je achttiende lid van Ajax Jonge Schare, dus let wel even goed op dat je niet al te oud bent. Vandaar dat we ook om je geboortedatum vragen. Als je wint, mag je meedoen aan een eendaagse Masterclass (gericht op aanvallen) in de zomervakantie!

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen op zaterdag 3 augustus van 9.00 tot 16.00 uur? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag! Meedoen kan tot en met maandag 27 mei. Daarna krijgt de winnaar een mailtje. Wie weet zien we jou dan snel met een tas en voetbalschoenen!

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics of Masterclasses? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van Ajax Jonge Schare krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Sluit je dan snel aan.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte Hakim Ziyech afgelopen seizoen in alle competities voor Ajax?

Deze prijsvraag is verlopen. De winnaar krijgt bericht.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax