Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Podiumbeest Ten Hag scoort nog meer punten tijdens huldiging

Erik ten Hag beleefde tijdens de huldiging van zijn ploeg op het Museumplein prachtige momenten. De trainer was duidelijk in zijn element en dat was fantastisch om te zien. Wij werden er in elk geval erg blij van!
Ten Hag zat er lekker in tijdens de huldiging, prima! © Pro Shots

Ten Hag nam de huldiging uitstekend aan, zoals hij dat zelf zou zeggen. Hij zette de festiviteiten goed weg en had duidelijk een clever plan gemaakt.

De trainer hield het simpel. En simpel is vaak goed. De oefenmeester werd naar voren geroepen en kreeg een microfoon in zijn handen gedrukt. Wat zou hij gaan zeggen? Nou ja ‘zeggen’… De trainer schreeuwde zijn stem schor. Of nog schorderderder, zeg maar!

We hebben zijn woorden letterlijk uitgetikt en het ging als volgt: “Wij zijn Ajax. Wij zijn Ajax! Ik hoor jullie niet. Wij zijn Ajax. WIJ ZIJN AJAAAAX!!! WIJ ZIJN AJAAAXXXX!!!! WIJ ZIJN AJAAAAXXXXX!!!! WIJ ZIJN AAAAAJJJJAAAAAAXXXX!!!!”

Ten Hag veroverde al heel veel harten gedurende dit geweldige seizoen, maar heel veel hartjes ook voor het podiumoptreden van de trainer. We hadden een dergelijk podiumbeest niet achter de man gezocht. Heerlijk!

Ook mocht Ten Hag de ‘Marco van Basten-trofee’ uitreiken aan het Talent van het Jaar. Daarvoor riep hij Noussair Mazraoui naar voren. “Beste fans, een van onze pijlers onder het succes is onze jeugdopleiding. Ja, daar mogen jullie best voor klappen!”

“Dit jaar hebben we gekozen voor Mazraoui, een speler die dit jaar een doorbraak beleefde en een belangrijke bijdrage leverde aan ons succes. Nous, van harte en zie het als een stimulans. Ook daar mogen jullie voor klappen, juich hem toe: Nous Mazraoui!”

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax