Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Huntelaar is eindelijk kampioen en dat verdient een wallpaper!

Sommige Ajacieden weten heel goed hoe het voelt om kampioen te worden. Klaas Jan Huntelaar kon hier nog niet over meepraten, maar daar komt nu eindelijk verandering in. De 35-jarige spits kan nu eindelijk zeggen dat ook hij een keer kampioen is geworden!
Scroll snel door om onze variant van de wallpaper te downloaden! © Pro Shots

De aanvaller kwam terug naar Ajax om nog een keertje kampioen te worden, maar er draaide vorig seizoen van alles in de soep. Van begin tot einde ging alles mis, met een rol als figurant tijdens de kampioenswedstrijd van PSV (3-0) als dieptepunt.

Gelukkig is alles vergeten en vergeven, want een jaartje later staat ‘The Hunter’ alsnog met de schaal. Het is raak, het is prijs, het is fantastisch! En wat een aandeel leverde de routinier! We moeten ons zelfs hardop afvragen of het zonder Huntelaar wel was gelukt.

Dat lijkt ons het mooiste compliment dat je de spits kunt maken, zestien doelpunten later. En er zaten een paar belangrijke tussen, hoor, zoals op bezoek bij FC Groningen. De blijdschap steeg ‘KJH’ dusdanig naar zijn hoofd dat hij zijn shirt uittrok en even later een rode kaart kreeg.

Dit vertelt duidelijk wat Huntelaar ervoor over had om met Ajax kampioen te worden. Heel veel! We kunnen dan ook wel een wallpaper van iemand anders maken, maar belichaamt Huntelaar de hunkering van ons allemaal niet het beste? Wij vinden van wel!

Daarom speelt Huntelaar de hoofdrol op onze wallpaper. Daarom speelt Huntelaar hopelijk ook de hoofdrol op de achtergrond van jouw telefoon. Dit is ‘m, de kampioenswallpaper! Geniet ervan, Ajacieden. Het was een uniek jaar!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax