Welke Ajacieden scoorden in laatste tien kampioensduels? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Welke Ajacieden scoorden in laatste tien kampioensduels?

Natuurlijk, Ajax kan de kampioensschaal pas woensdag op bezoek bij De Graafschap omhoog tillen. Het feestje was er echter niet minder om na de 4-1-zege op FC Utrecht. We namen vast een voorschot op #pakschaal. Het kan immers niet meer fout. Daarom een heuse kampioensquiz! Kun jij alle Ajacieden noemen die scoorden tijdens de laatste tien kampioensduels?
Siem wist vaak wel raad met kampioenspotjes, ook in 2013! © Pro Shots

De laatste voor Ajax succesvol verlopen kampioenswedstrijd dateert alweer van seizoen 2013/2014. De ploeg speelde uit bij Heracles met 1-1 gelijk en dat was genoeg voor de vierde schaal op rij onder trainer Frank de Boer. Weet jij nog wie de enige Ajaxtreffer produceerde…?

Hoe dan ook, we mogen gerust stellen dat het wel weer eens tijd werd voor een glanzende verse schaal. De mannen van Erik ten Hag gaan deze uitgerekend bij De Graafschap ophalen. We hoeven niemand het sentiment hieromheen uit te leggen.

Doel treffen tijdens een officiële kampioenswedstrijd is altijd lekker en we zijn dan ook benieuwd wie van de huidige Ajaxspelers zichzelf woensdag op dat vlak de geschiedenisboeken in scoren. 

Weet je waar we ook benieuwd naar zijn? Of het jou lukt om alle Ajacieden te benoemen die scoorden tijdens de laatste tien voor Ajax succesvol verlopen kampioenswedstrijden. Inderdaad, we rekenen het vorige desastreus verlopen titelduel in de achterhoek niet mee. We blikken louter terug op de wedstrijden waarbij Ajax ook daadwerkelijk de schaal in ontvangst nam.

Wij zijn benieuwd of je alle Ajacieden weet te noemen. Dat wordt graven geblazen in je geheugen. Je krijgt vijf minuten de tijd. Dat moet genoeg zijn, denken we. Succes!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax