Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Wessel volgt Ajax Kids Clublid Jamey tijdens Ajax Clinic!

Gaaf! Jamey is lid van de Ajax Kids Club en hij won een coole Ajax Clinic! Daarom mocht hij komen trainen als een echte Ajacied. Wij stuurden Ajax Kids Clubpresentator Wessel met hem mee voor een reportage!

Bij een Ajax Clinic kun je trainen als een echte Ajacied. Wij mogen af en toe clinics weggeven via prijsvragen en Jamey was een van de blije winnaars. Het leek ons leuk om hem een dagje te volgen en wie kan dat beter dan onze eigen Wessel?

Hoe de dag van het leuke tweetal was? Je ziet het in bovenstaande video. Wil je meer weten over Ajax Camps & Clinics, check dan de officiële website voor meer informatie. Goed om te weten is dat je als lid van de Ajax Kids Club korting krijgt, dus neem snel een kijkje!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax