Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajacieden laten mascottes Ajax Kids Club vier keer juichen!

Ajax heeft de belangrijke thuiswedstrijd tegen Vitesse met 4-2 gewonnen en dus konden onze mascottes vier keer flink uit hun dak. En het was al zo'n mooie avond, want ze mochten met hun helden het veld oplopen! Supergaaf!
Juichen voor Ajax, ook in een Vitesse-shirt! © De Brouwer

In de spelerstunnel verzamelen en wachten tot jouw helden uit de kleedkamer komen… Als lid van de Ajax Kids Club kun je dat zomaar meemaken. En dat is natuurlijk hartstikke spannend en vooral iets om nooit meer te vergeten.

Als het dan voorbij is, dan mag je lekker een plekje op de tribune zoeken met je vader, moeder, opa of oma. Precies dat is wat de Ajax Kids deden bij Ajax – Vitesse. Vanaf de tribunes zagen ze Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt en Dusan Tadic scoren. Tadic maakte er zelfs twee! Vergeet je niet te stemmen op de speler die jij het beste vond tegen Vitesse?

Twee is ook het aantal wedstrijden dat Ajax nog speelt in de eredivisie. Twee nog maar! Ajax staat nog altijd bovenaan en speelt nog tegen FC Utrecht (thuis) en De Graafschap (uit). Wie wordt kampioen…? Ajax of PSV… Brrr, wat is het spannend!

Tijd voor de foto’s van Ajax – Vitesse. Ze zijn gemaakt door De Brouwer. 

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax