Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax is inderdaad een gigant, Ajax staat in de halve finales!

En weer is er een grens verlegd! Het was fantastisch, het was geweldig, maar het was vooral o zo goed! Ajax zette Juventus in eigen huis te kijk, won in Turijn met 1-2 en nam applaus in ontvangst van de thuisvakken. Een betere avond kon je je tijdens Europees voetbal niet wensen.
Het houdt maar niet op, wat een fantastische avond weer! © Pro Shots

Ajax leek wel ontketend en simpelweg niet te stoppen. Door niemand. Het maakt niet uit welke Europese topploeg je er tegenover zet, want Ajax vermorzelt je gewoon. Er blijft niets van je over. Je kunt het proberen, je kunt op voorsprong komen, maar er komt een moment dat je kopje onder gaat.

Juventus dacht na het maken van de openingstreffer op rozen te zitten, maar de aanhang viel zelden zo snel weer stil. Dat dekselse Ajax uit Amsterdam kwam langszij en begon stiekem de dienst uit te maken. De jongelingen werden de baas en begonnen te domineren.

De tweede helft was pure kunst! De Ajacieden beslopen hun prooi en toen ze eenmaal beet hadden, lieten ze niet meer los. Het elftal excelleerde, het speelde op de toppen van zijn kunnen. De favoriet had niets in te brengen, Ajax was Juventus aan het ontmantelen tot er niets meer van over bleef.

De Italiaanse supporters incasseerden de verliespartij in alle nederigheid. Ajax voetbalde zo goed dat de talenten bij het verlaten van het veld op applaus werden getrakteerd. Schitterend! Tijdens dit Europese avontuur gebeuren er alleen maar mooie dingen!

Al het moois van het ‘wonder van Turijn’ hebben we dankzij De Brouwer en Pro Shots in dit fotoverslag gestopt.

Een fotoverslag was zelden zo fantastisch dus bekijk het goed, maar als je klaar bent… neem dan een momentje om te stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd! Het is wellicht een onmogelijke opgave, maar probeer het maar gewoon. Wijs een Ajaxspeler aan, stemmen doe je hier!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax