Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Word mascotte bij bekerfinale Willem II – Ajax!

Wij mogen van de KNVB twee mascotteplekjes verloten onder Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) voor een supermooie wedstrijd! Welke? De bekerfinale tussen Willem II en Ajax in De Kuip! Check snel onze prijsvraag.
Sta jij straks zo in de spelerstunnel van De Kuip? © Ajax Kids Club

Hoe gaaf zou het zijn als jij bij de bekerfinale een rol krijgt als spelersmascotte? Nou ja, heel gaaf natuurlijk, want het is best wel speciaal om bij zo’n belangrijke wedstrijd met een speler van Ajax het veld op te mogen lopen. De finale wordt zoals altijd in De Kuip gespeeld en staat in de agenda voor zondag 5 mei. De aftrap is om 18.00 uur.

We zoeken twee leden van de Ajax Kids Club die er maar wat graag bij zijn in Rotterdam als Ajax probeert de beker de winnen!

Zodra de wedstrijd begint, heb jij je werk al gedaan. Dan zit jij lekker met je begeleider op de tribune om de wedstrijd te bekijken. Hopelijk doen de spelers flink hun best, want we hebben best zin in een bekerfeestje. 

Om kans te maken met een Ajaxspeler aan de hand het veld op te lopen, moet je nog wel even een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met donderdag 18 april. De winnaars krijgen een mailtje.

Prijsvraag: In welk seizoen won Ajax zijn laatste bekerfinale en wie was de tegenstander?

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Word dan lid van de Ajax Kids Club. Tot einde van dit seizoen kun je al lid worden vanaf 5 euro.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax