Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Trainen en een beetje sfeer proeven in leeg Allianz Stadium!

De dag is eindelijk weer daar: Ajax voetbalt voor een plek bij de laatste vier in de Champions League! Gelukkig hebben de Ajacieden een druk programma, want wat kan zo'n week toch lang duren... De laatste avond voor de grote dag stond vooral in het teken van sfeer proeven.
Beter krabt Juventus zich vanavond achter de oren! © Pro Shots

Het gekke is dat het Allianz Stadium helemaal niet zo groot is – het is met 41.500 plekken flink kleiner dan de Johan Cruijff Arena – maar het oogt alsnog best wel indrukwekkend. Of is dat de spanning die zich meester maakt van ons? We hebben verhalen gehoord dat het kan spoken.

We horen wel vaker verhalen over heksenketels en die vallen meestal mee. Laten we hopen dat dit ook geldt voor de return in de kwartfinales van het miljoenenbal, want Ajax moet het nog wel even doen. De opdracht is echt niet gemakkelijk: twee keer scoren of winnen op bezoek bij Juventus.

Je kunt maar beter goed voorbereid aan de aftrap staan en hoe kun je de puntjes beter op de i zetten dan tijdens de laatste training? Juventus nam in Amsterdam niet de moeite om te trainen en je zag wat ervan kwam. Wie weet maakt het een verschil, je weet het niet!

De fotografen van Pro Shots keken tijdens de oefensessie van een uurtje vooral door hun lens om plaatjes te maken. Frenkie de Jong trainde mee en werd goed gespot, maar ook de geschorste Nico Tagliafico was nu nog ‘gewoon’ van de partij.

Kom alvast in de stemming door wat foto’s te bekijken! We zijn van plan om ons dinsdag in de stad te begeven, dus die plaatjes volgen nog via onze kanalen op de socials!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax