Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – Vitesse!

Als Ajax nog vier keer wint, is de kans groot dat we de schaal kunnen bewonderen. Nog vier keer winnen... Het is zo simpel gezegd, maar hoe moeilijk blijkt die opdracht in de praktijk? Hoe dan ook, we moeten een klein beetje vooruitkijken. Tijd om kaartjes te winnen voor Ajax - Vitesse!
Ja, je ziet het goed: dat is Sikora! En hij draagt een ring. © Pro Shots

De wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op. In heel hoog tempo zelfs. We zijn nog druk met de kwartfinales van de Champions League, maar de volgende belangrijke duels in de eredivisie dienen zich alweer aan. Eerst Groningen, dan Vitesse en snel daarna alweer De Graafschap.

We gaan het over Ajax – Vitesse hebben, want we hebben kaartjes die we kunnen verloten. Het gaat om acht setjes en die verloten we al voor Pasen, vandaar dat de prijsvraag nu online komt. Het duel met Vitesse is overigens vervroegd naar dinsdag 23 april. Dit alles vanwege het drukke programma.

De aftrap is trouwens om 20.45 uur, wellicht is ook dat nog iets om rekening mee te houden. We hopen van harte dat Ajax na het weekeinde nog steeds koploper van de eredivisie blijkt, zodat jullie de lijstaanvoerder aan het werk kunnen zien.

Prijsvraag: Ajax won tijdens het succesvol afgeronde seizoen 2003/2004 met 5-0 van Vitesse. Welke Ajacied opende toen de score?

Jullie krijgen tot donderdag 13.00 uur de tijd om een antwoord in te sturen. De winnaars krijgen kort na de deadline bericht. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen. Tot einde seizoen betaal je slechts 10 euro!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax