Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Kaartverkoop bekerfinale Ajax Vrouwen begint 17 april

Niet alleen de mannen van Erik ten Hag staan in de finale van de KNVB-beker, ook de Amsterdames van coach Benno Nihom bereikten de eindstrijd. Wil jij daarbij zijn? De kaartverkoop begint woensdag 17 april.
Zie we ook juichende Ajax speelsters tijdens de finale tegen PEC Zwolle? © Ajax Images

De finale van de KNVB-beker voor vrouwen vindt dit jaar plaats in Stadion Woudestein van Excelsior. PEC Zwolle is de tegenstander en op zaterdag 11 mei wordt om 20.00 uur afgetrapt.
 
Een kaartje voor de bekerfinale kost 7,50 euro, dus dat is een leuke prijs voor een eindstrijd! Groepen vanaf tien personen betalen zelfs maar 5 euro voor een toegangsbewijs. Prima!
 
De kaartverkoop begint dus op woensdag 17 april, om 12.00 uur. Dan kun je vanaf die datum en dat tijdstip terecht in de KNVB Ticketshop.
 
De Ajax Vrouwen bereikten de bekerfinale trouwens via een geweldige comeback. In de halve finale kwam het in eigen huis met 0-2 achter tegen FC Twente. Dankzij doelpunten van Ellen Jansen en Linda Bakker (2) wonnen de speelsters alsnog met 3-2!
 
Nu de finale nog winnen dames!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax