Of ga naar de homepage van
keer gelezen

We zoeken ballenjongens en vaandeldragers bij Ajax – Vitesse!

We zoeken weer leden van Ajax Jonge Schare die het leuk vinden om op te treden als vaandeldrager, ballenjongen of ballenmeisje. Het gaat om de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena tegen Vitesse op dinsdag 23 april.
De spanning in de eredivisie bereikt het kookpunt. Daar wil je bij zijn! © De Brouwer

De wedstrijd tegen de ploeg in het geel-zwart begint die dinsdag om 20.45 uur. Eerder dit seizoen won Ajax met 4-0 op bezoek in Arnhem door doelpunten van Klaas Jan Huntelaar (2), Dusan Tadic en Hakim Ziyech. 

Nu is het de beurt aan de spelers van Vitesse om in de bus naar Amsterdam te stappen. We verwachten sowieso best een spannend potje, al is het maar omdat de strijd om de landstitel het kookpunt inmiddels echt heeft bereikt. Daar wil je bij zijn!

En misschien zien we een aantal van jullie ook wel, want voor leden van Ajax Jonge Schare staat een toffe prijsvraag klaar. Als je wint kun je bij Ajax – Vitesse wel eens heel dicht op de actie komen te staan.

We spelen de wedstrijd namelijk niet zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daar kom jij misschien om de hoek kijken. Wil jij de belangrijke taak krijgen om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt?

We zoeken trouwens ook acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Vitesse. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en wie weet help jij daar fijn aan mee.

Als je wilt winnen en het maakt je niet zo veel uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje!

Dus even samenvatten: we zoeken tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 15 april. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Eerder dit seizoen won Ajax met 4-0 in Arnhem van Vitesse. Welke drie spelers van Ajax kwamen als invaller binnen de lijnen?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Een lidmaatschap tot einde seizoen kost nu maar 10 euro.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax