Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Mascottes Ajax Kids Club zien Ajax de leiding pakken!

Yes! Ajax staat eindelijk weer bovenaan! De mascottes van de Ajax Kids Club zagen hun helden met 4-1 winnen, op bezoek bij Willem II. Een dag later verspeelde PSV punten bij Vitesse. Wie o wie wordt er kampioen? Dat merken we later. Nu eerst een fotoverslag!
Frenkie is natuurlijk ook populair bij Willem II! © Ajax Images

Ajax en PSV hebben nu alle twee 71 punten, dus het is onwijs spannend allemaal. We zouden er haast een beetje zenuwachtig van worden. Gelukkig bleven de mascottes van de Ajax Kids Club koel. Zij liepen stoer met hun helden het veld op bij Willem II – Ajax.

Daarna zagen ze vanaf de tribune hoe Ajax met 4-1 won, door doelpunten van Donny van de Beek, Joël Veltman en Hakim Ziyech. Huh, maar dat vierde doelpunt dan? Nou ja, dat was een eigen doelpunt van Willem II. PSV speelde een dag later tegen Vitesse. Dat werd 3-3 en daarmee verloor PSV twee dure punten.

Er zijn nu nog vijf wedstrijden te spelen in de eredivisie. Dat zijn er niet zo veel meer. Pffff, veel te spannend allemaal hoor. 

Nou ja, hieronder kun je nog even terug naar Willem II – Ajax. De foto’s zijn van onszelf en van Ajax Images. Ook kun je hier stemmen op de speler van Ajax die jij het allerbeste vond.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax