Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax Kids Tour in Olympisch Stadion Amsterdam

Op zaterdag 18 mei zijn we met de Ajax Kids Tour op bezoek in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Daar kun je als lid van de Ajax Kids Club meedoen aan de tofste voetbalspelletjes.
Maakt Lucky straks ook jouw veter vast? © De Brouwer

Het inschrijfformulier vind je vanaf maandag 29 april 14.00 uur op deze pagina. De tijden voor de Ajax Kids Tour op deze voor Ajax heilige grond zijn als volgt: we beginnen om 9.30 uur en zijn om 12.30 uur klaar.

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot 12 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour en dat is supergaaf! We hebben plek voor 144 leden van de Ajax Kids Club.

In 2,5 uur doe je onder begeleiding van echte trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij.

Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen.

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven.

Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die die dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Insta.

Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten voor updates!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax