Of ga naar de homepage van
1649 keer gelezen

Voetbaltoernooi SV Ajax dit keer in… het Olympisch Stadion!

Het einde van het seizoen nadert en laten we hopen dat Ajax erin slaagt om iets van zilverwaar in de wacht te slepen. Ook onze leden kunnen strijden om de prijzen, want ons voetbaltoernooi nadert net zo goed. We spelen zaterdag 18 mei in het Olympisch Stadion!
Ons toernooi vindt dit keer plaats op ander heilig gras! © De Brouwer

Ons voetbaltoernooi is zo tegen het einde van het seizoen vaste prik. Vaak spelen we in de Johan Cruijff Arena, maar de thuishaven van Ajax is dit keer helaas niet beschikbaar. Gelukkig hebben we een aardig alternatief gevonden. Een meer dan aardig alternatief zelfs!

Er ligt namelijk niet alleen heilig gras in de JC Arena, de grasmat van het Olympisch Stadion is net zo goed heilig! Sterker nog, ondanks de recente internationale successen werden de meeste Europese successen toch echt in het Olympisch gevierd.

Wil jij in de voetsporen treden van vele grote Ajacieden? Reserveer dan zaterdag 18 mei in je agenda en schrijf je in voor het SV Ajax voetbaltoernooi! We hebben tachtig plekken voor zowel leden van Ajax Jonge Schare als Ajax Life. Het toernooi duurt van 13.45 tot 18.00 uur.

De inschrijving start maandag 29 april om 14.00 uur. We doen deze vooraankondiging nu alvast zodat iedereen weet wat voor tofs er aanstaande is. Let op, er is nog iets veranderd ten opzichte van eerdere keren.

Je mag namelijk geen introducé meenemen. Als je iemand wilt meenemen naar ons toernooi, wijs hem of haar er dan op dat je tot einde seizoen voor 10 euro lid bent van SV Ajax. En als je lid bent, kun je meedoen! Goede deal, toch?!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word nu vanaf €5 * lid tot einde seizoen!

En sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax