Of ga naar de homepage van
840 keer gelezen

Informatie omwisselen AZ-uit

We maken ons op voor een belangrijke zondag. En wij niet alleen. Er reizen 750 Ajacieden af naar Alkmaar om de ploeg aan te moedigen. Ajax neemt het op tegen AZ en dat is een lastige pot, dus alle steun is welkom. Check de informatie zodat je overal netjes op tijd bij bent!
Ajax treedt in Alkmaar aan voor een belangrijke wedstrijd. © De Brouwer

Er is voor AZ-uit sprake van een verplichte autocombi. De bekende en handige SV Ajax-bussen gaan ook rijden, maar als je daar in stapt, kun je beter je e-mail checken. Daar vind je alle info keurig op maat.

Stap je in de auto? Lees dan vooral verder. Ten eerste is het goed om te weten dat je een auto met minimaal drie Ajacieden moet delen. Anders krijg je geen toegang tot de toch al relatief krap bemeten parkeerplaats. En je moet in het bezit zijn van parkeerkaart plus wedstrijdkaartje.

Die parkeerkaart inclusief instructies voor de te volgen route krijg je bij het omwisselen, waar je ook je wedstrijdkaart in ontvangst nemen. Omwisselen doe je bij parkeerplaats De Twaalfmaat, langs de A9, ter hoogte van Heemskerk. Je bent hier welkom tussen 13.15 en 13.45 uur.

Meestal doet zich onderweg naar het Afas Stadion wel enige filevorming voor, dus kom vooral niet te laat. De aftrap volgt niet veel later om 14.30 uur. Ajax moet vanaf de eerste minuut scherp zijn in de hoop een goed resultaat te boeken. En hetzelfde geldt voor het uitvak, dat net zo goed weer volle bak moet geven.

Tot zondag!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax