Of ga naar de homepage van
5589 keer gelezen

Informatie prijzen en verkoop seizoenkaarten 2019/2020

De ontknoping van dit spannende seizoen moet nog plaatsvinden, maar het moment breekt alweer bijna aan om je seizoenkaart te verlengen. Ajacieden die wekelijks in de Johan Cruijff Arena zijn te vinden, doen er verstandig aan om rekening te houden met een prijswijziging.
Hopelijk begroeten we volgend seizoen opnieuw veel doelpunten! © Sjoerd Tullenaar

Die prijswijziging geldt na een aantal jaar van ‘bevroren’ prijzen voor het grootste gedeelte van het stadion. Het betreft een lichte stijging, waarin een aantal zaken is verwerkt. Bij de nieuwe prijs is rekening gehouden met indexatie en prijsverhoging (allebei 1,5 procent), maar ook de landelijke btw-verhoging speelt een rol.

Het komt erop neer dat een seizoenkaart op de meeste vakken ongeveer twee tientjes duurder wordt, maar op sommige vakken stijgt de prijs iets meer. Voor middenvakken op de lange zijde oost gaat na de verbouwing een andere prijsstelling gelden. Hierover volgt nog meer info.

De goedkoopste seizoenkaart voor 2019/2020 kost 242 euro en verlengen kan vanaf 29 maart. Je heb hiervoor tot 31 mei de tijd, dus je kunt zelf een geschikt moment uitkiezen om je seizoenkaart te betalen. Als je verlengt, krijg je weer 10 procent korting op kaartjes voor Europese wedstrijden.

Ajax start 29 maart ook met de verkoop van nieuwe seizoenkaarten. Zoals je je kunt voorstellen, is er slechts beperkt plek beschikbaar. Dit omdat huidige houders van een seizoenkaart eerst de kans krijgen om te verlengen.

Je kunt ervoor kiezen om te wachten welke stoelen er na 31 mei beschikbaar komen, maar we kunnen hier onmogelijk advies op maat voor uitbrengen. Dat hangt van een heleboel zaken af. Het beste advies is misschien dat je de kans om ertussen te komen niet moet laten schieten.

Het kan namelijk zomaar zijn dat er na 31 mei helemaal geen stoeltje meer beschikbaar is in de Johan Cruijff Arena. Dit heeft alles te maken met de ongekende populariteit van het bezoeken van thuiswedstrijden van Ajax.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax