Of ga naar de homepage van
1670 keer gelezen

Win een Ajax Clinic in de meivakantie!

Heb je nog niks te doen tijdens de meivakantie? Mooi, dan nu misschien wel, want als lid van de Ajax Kids Club (6-12 jaar) kun jij een Ajax Clinic winnen. Trainen als een echte Ajacied, wie wil dat nou niet?
Trainen als een echte Ajacied, wie wil dat nou niet? © Ajax Camps & Clinics

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je leert dribbelen als Hakim Ziyech en Donny van de Beek. We mogen een clinic weggeven aan een Ajaciedje van 6 tot 12 jaar.

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag! Dat kan tot en met zondag 17 maart. Daarna nemen we contact op met de winnaar over precieze data en tijden. Wie weet zien we jou dan snel op het grasveld met een bal aan je voet!

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van de Ajax Kids Club krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Sluit je dan snel aan.

Prijsvraag: Ajax speelt zondag 17 maart een uitwedstrijd tegen AZ. Wie was de laatste speler van Ajax die op bezoek bij AZ een doelpunt maakte?

 

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax