Of ga naar de homepage van
439 keer gelezen

Yes, nieuwe Ajaciedjes vrijdag op de deurmat!

De nieuwste Ajaciedjes valt vrijdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar. Het blad staat weer vol toffe Ajaxdingen, dus zorg dat je 'm eerder uit de brievenbus plukt dan je vader, moeder, broertje of zusje!
De nieuwe Ajaciedjes valt vrijdag 15 februari op de deurmat! © Ajax Kids Club

Je vindt natuurlijk alle spelers van Ajax tof, maar voor wie klap jij nou echt je handen stuk? We vroegen jullie mening en de uitslag is binnen. Blader vrijdag snel naar pagina’s 8 en 9 om te zien welke speler van Ajax jullie het aller-, aller-, allerleukste vinden!

Wil je weten wat Daley Blind naast voetballen nog meer leuk vindt? Ajax Kids Clublid Steijn Petit (7 jaar) mocht de verdediger flink wat vragen stellen. Ook spraken we Andre Onana. Wij stelden hem de vragen die jullie ons stuurden en hij vond het superleuk!

Verder is Frenkie de Jong helemaal de weg kwijt in ons blad, dus aan jou de taak om hem te helpen om de weg terug te vinden…

Oh, en maak maar vast ruimte aan je slaapkamermuur, want Kasper Dolberg staat op de grote uitvouwposter in het midden van deze Ajaciedjes. Wil je liever wat anders? Dat kan, want aan de andere kant van de poster vind je een toffe juichfoto.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap tot einde seizoen kost nu maar 10 euro.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax