Of ga naar de homepage van
416 keer gelezen

Dankbare Melvin (10) krijgt aai over bol van Huntelaar

Natuurlijk waren de prijswinnende mascottes van de Ajax Kids Club van de partij toen Ajax zaterdag moest spelen tegen Heracles Almelo. Een fijne wedstrijd werd het niet, want Ajax verloor met 1-0... Toch was de tienjarige Melvin de Wit na afloop stiekem best trots.
'Huntelaar zei wat tegen me, maar ik weet niet meer wat...' © Ajax Kids Club

Hoe we weten dat Melvin trots was? Dat heeft hij ons laten weten. Lucky kreeg een berichtje van Melvin in zijn mailbox. Dat berichtje hebben we hieronder neergezet. Lief toch?

Hoi Lucky,

Ik stond met de andere mascottes in de spelerstunnel en toen kwamen alle spelers van Ajax. We kregen een high-five. Naast mij kwam Klaas Jan Huntelaar staan dus ik mocht met hem het veld op!

Hij zei wat tegen me, maar ik weet niet meer wat… Ik hield zijn hand vast en dat was al helemaal supergaaf en geweldig. We liepen het veld op en de harde muziek hoorde ik niet eens, want ik loop aan de hand van Huntelaar!

Hij gaf me nog een aai over mijn hoofd toen we weer het veld af liepen. Daarna mocht ik de wedstrijd zien. Jammer genoeg hadden de spelers van Ajax niet hun dag. Dat kan gebeuren en dat heeft iedereen wel eens. Onwijs bedankt en Klaas Jan Huntelaar, bedankt dat ik je hand mocht vasthouden!

Groetjes,
Melvin de Wit, 10 jaar

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax