Of ga naar de homepage van
363 keer gelezen

Laatste Kaarten Actie Ajax – NAC ! (UITVERKOCHT)

Ben jij lid van Ajax Jonge Schare? Dan moet je even opletten! Jij kunt met onze laatste kaarten actie voor slechts 15 euro naar Ajax - NAC.
Hopelijk vindt Donny ook deze editie van Ajax - NAC het net! © Pro Shots

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT

Het gaat om een interessante korting, want we doen de kaartjes voor de hand voor de helft van de prijs. Als jij goedkoop naar Ajax wilt, moet je nu dus effe goed opletten. En daarna snel je slag slaan! De wedstrijd wordt zondag 17 februari gespeeld en begint om 12.15 uur.

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat trouwens om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop.

Tegenstander NAC staat helemaal onderaan in de eredivisie en vecht, knokt en strijdt tegen degradatie. Het is dus zaak voor Ajax om scherp te zijn. Onderschatting is nooit een goed idee, zeker niet met een kat in het nauw…

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Een lidmaatschap tot einde seizoen kost maar 14 euro.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax