Welke Ajacieden scoorden in laatste tien edities Heracles-uit? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
1979 keer gelezen

Welke Ajacieden scoorden in laatste tien edities Heracles-uit?

Een aantal van jullie vond onze vorige quiz te makkelijk. Of het niet wat lastiger kon. Prima, doen we dat toch! Weet jij welke spelers van Ajax het net vonden tijdens de laatste tien edities van Heracles - Ajax?
Heracles-Ajax uit 2012/2013. Het werd 3-3. Babel scoorde niet. © Pro Shots

De spelersbus van Ajax koerst zaterdagavond richting Almelo voor het eredivisietreffen met Heracles. Het fluitje voor het beginsignaal op het kunstgras in het Polman Stadion klinkt om 18.30 uur. Wedstrijden tussen de twee Griekse helden leveren vrijwel altijd doelpunten op. Dat blijkt wel als we de laatste tien edities er eens op nakijken.

Ajax won de uitwedstrijd de laatste tien jaar zevenmaal. Twee keer eindigde het duel in een gelijkspel en eenmaal verloren de Ajacieden. Dat gebeurde vorig seizoen, toen de ploeg – toen nog onder leiding van Marcel Keizer – onderuit ging met 2-1.

Ajax vond de afgelopen tien seizoenen 24 keer het net in Almelo. Kijk, precies daarover gaat deze quiz! Want weet jij nog welke spelers verantwoordelijk waren voor de doelpunten? We geven jullie acht minuten de tijd om de namen hieronder in te vullen.

Jullie wilden een lastige quiz? Nou, dan krijgen jullie die. Graag gedaan!
Nou vooruit, we geven één antwoord cadeau: vul ‘eigen doelpunt’ maar vast in.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax