Win kaartjes voor Ajax - Real Madrid! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
28440 keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – Real Madrid!

Het voelt op een of andere manier nog best een beetje ver weg en Ajax is een nieuw jaar wel eens beter begonnen, maar de thuiswedstrijd tegen Real Madrid is op komst! Ajax staat in de achtste finales van de Champions League en dit is jouw laatste kans om aanwezig te zijn!
Helaas telden niet alle doelpunten die Ajax tegen Real maakte... © Pro Shots

Zoals bij zo’n beetje iedere wedstrijd die Ajax speelt in de Johan Cruijff Arena verloten we ook nu weer kaartjes en we kunnen ons zo voorstellen dat dit een zeer populaire prijsvraag wordt. Het stadion was in ieder geval binnen de kortste keren uitverkocht.

We waren rondom de loting nog hartstikke blij met de koppeling aan ‘De Koninklijke’ en sommigen waanden Ajax al kwartfinalist, maar het moet nog wel eventjes gebeuren. Zo slecht voetbalt Real ook niet meer, al heeft het deze weken wel een bijzonder zwaar programma.

Hoe dan ook, drukke programma’s en de stand van zaken in de nationale competitie gaan woensdag 13 februari vanaf 21.00 uur volledig overboord. Dit alles doet negentig minuten lang niet ter zake. En dan maar hopen dat we achteraf een pogootje kunnen starten.

Wil jij erbij zijn woensdag de 13e? Doe dan mee aan onze prijsvraag! We verloten negen setjes kaarten en meedoen kan tot deze donderdag om 23.59 uur. We nemen kort na het sluiten van de termijn contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Wie was, in Amsterdam, namens Ajax de laatste doelpuntenmaker tegen Real Madrid?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax