Of ga naar de homepage van
724 keer gelezen

Leden Kids Club beleven toch een leuk middagje Ajax

Ajax had een grote kans om PSV in te halen, maar het lukte niet... Het werd in de Johan Cruijff Arena 4-4 tegen Heerenveen en dus blijft Ajax tweede. Toch beleefden leden van de Ajax Kids Club een toffe middag.
Hier stond Ajax nog met 3-1 voor en was het allemaal leuk. © De Brouwer

Misschien dat je papa of mama een beetje chagrijnig is vandaag en dat snappen we best. Misschien ben jij ook niet zo blij omdat Ajax zondag niet heeft gewonnen van Heerenveen.

PSV speelde gelijk in Emmen en dus had Ajax een grote kans om de eerste plek te pakken. Daarvoor moest het alleen wel winnen van Heerenveen. En precies dat lukte dus niet. Ajax maakte vier doelpunten, maar kreeg er ook net zo veel tegen. Tja, en dan speel je dus gelijk. Verdorie!

Toch zagen we gelukkig ook best veel lachende en vrolijke Ajaciedjes in de Arena. Twaalf prijswinnaars mochten met de spelers en met Lucky het veld op lopen. Dat zijn dingen die je nooit meer vergeet.

Ook onze prijswinnaartjes die mee mochten doen aan de Fun Games in de rust beleefden een toffe dag. Een doelpunt maken in de Johan Cruijff Arena, hoe ontzettend gaaf is dat? Nou precies, heel gaaf dus. 

Veel blije gezichten dus, al was daar na de wedstrijd niet meer zo veel van te zien. Ajax had gelijk gespeeld en het voelde een beetje alsof er verloren was. Auw.

We hebben wel mooie foto’s voor jullie laten maken door fotograaf De Brouwer. Kijk je mee?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax