Of ga naar de homepage van
530 keer gelezen

Vrijdagtraining staat in het teken van de pers

De vrijdagtraining in Orlando stond in het teken van de pers en dus werden er veel plopkappen en cameralenzen op de Ajacieden gericht. Er is deze dagen immers genoeg te doen rondom de selectie. Gelukkig werd er ook nog gewoon getraind!
Nieuwkomer Magallan kon rekenen op veel media-aandacht. © Pro Shots

Ook tijdens de zesde trainingsdag werkten de Ajacieden zich in het zweet. Onder het toeziend oog van Erik ten Hag stoomden de spelers zich klaar voor de wedstrijd tegen Sao Paulo, die zaterdagavond om 19.00 uur Nederlandse tijd wordt gespeeld.

Naast dat er werd getraind, was er ook veel media-aandacht voor de selectie. Er is deze dagen genoeg te schrijven over Ajax en dus kon de ploeg rekenen op de nodige vragen van de aanwezige journalisten.

We hebben een fotoverslagje voor jullie klaargezet om een indruk te krijgen van de vrijdagtraining. De plaatjes zijn geschoten door Pro Shots en Ajax Images.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax