Of ga naar de homepage van
4705 keer gelezen

TV-tip: volg Ajax live tegen Sao Paulo

Ajax speelt zaterdagavond zijn tweede wedstrijd in de Florida Cup. Sao Paulo, de vorige werkgever van David Neres, is de sparringpartner vanavond. Hier wat tips hoe je het duel via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen.
Neres staat zaterdagavond tegenover zijn oude werkgever. © Ajax Images

We kunnen ons goed voorstellen dat je tijdens de wedstrijd tegen Flamengo (2-2) lekker op één oor lag, maar het treffen met Sao Paulo is gelukkig op een wat schappelijkere tijd te volgen. Deze wedstrijd wordt om 19.00 uur Nederlandse tijd afgetrapt.

Er zijn verschillende opties om het duel live te volgen. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het open kanaal van Ziggo (kanaal 14). Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het duel op je televisie te kijken, dan is er nog een tweede optie.

Je kunt de wedstrijd ook streamen via Ziggo pay per view. Je koopt dan een losse wedstrijd en kunt deze streamen vanaf je tablet of smartphone naar je televisie. De wedstrijd tegen Sao Paulo kost 3,99 euro.

Ajax speelt zaterdagavond in het Orlando City Stadium. Een overwinning is goed voor drie punten. Eindigt het duel in een gelijkspel, dan krijgen beide teams een punt en worden er strafschoppen genomen. Als je die reeks wint, dan ontvang je nog een extra punt.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax