Noem jij de 20 grootste uitgaande transferknallers van Ajax...? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
5906 keer gelezen

Noem jij de 20 grootste uitgaande transferknallers van Ajax…?

We zien continu bedragen voorbij komen waar je een beetje stil van wordt. Er zou 43 miljoen euro op David Neres zijn geboden en rond Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt gaan helemaal duizelingwekkende bedragen rond. Tijd voor een quiz!
Sanchez bracht liefst 40 miljoen euro op. © Pro Shots

Matthijs de Ligt zei het al in onze krant, toen we hem vroegen naar hoe hij aankijkt tegen alle genoemde bedragen rond zijn persoon en die van maatje Frenkie: “De voetbalwereld is op hol geslagen,” was toen zijn reactie.

“We lachen er ook om,” zei hij verder met een lach. “De ene week ben je 60 miljoen waard, de week erop 50 en weer een week later 75. Er is echt geen touw aan vast te knopen. Als het moment er is om een stap te maken, dan zien we wel wat de clubs voor ons over hebben.”

Alle geruchten brengen ons wel bij een aardig thema voor een quiz. Kun jij de 20 grootste uitgaande transferknallers van Ajax opdreunen? Vul de namen van de Ajacieden die het meeste geld opleverden hieronder in.

We zijn benieuwd hoe ver je komt! Als hulplijntje hebben we de transfersom erbij gezet. Je krijgt vijf minuten. Succes!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax