Of ga naar de homepage van
853 keer gelezen

Matchday tegen Flamengo? Nou en! Gewoon trainen!

Matchday of niet, de Ajacieden werkten zich tijdens een ochtentraining gewoon in het zweet. De oefenwedstrijd tegen Flamengo in het Orlando City Stadium staat in de avonduren op het programma.
Is Wöber bezig aan zijn laatste trainingen voor Ajax...? © Pro Shots

Tijdens de Florida Cup neemt Ajax het, zoals inmiddels wel bekend, op tegen twee Braziliaanse opponenten. De ploeg van Erik ten Hag opent het bal vannacht om 1.00 uur Nederlandse tijd tegen Flamengo.

We kunnen ons goed voorstellen dat je dan lekker op één oor ligt, maar als je hard toe bent aan je portie live Ajaxvoetbal, dan zijn er opties om het duel live te volgen.

Maar goed, er werd dus ook gewoon getraind en daarvan maakte Pro Shots onderstaande kiekjes. We zien daar toch geen afscheidsknuffel tussen David Neres en Zakaria Labyad…? Er is immers genoeg te doen om mogelijke transfers bij Ajax.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax