Of ga naar de homepage van
1394 keer gelezen

Ajax Legends vermaken publiek in Universal Studios

Ajax is in Amerika en dat zullen we weten ook. Temidden van grote achtbanen en gespuis als Spongebob en de Minions speelden een groepje Ajax Legends een tof toernooitje in Universal Studios.
Dit is een, ja inderdaad, goed stel! © Pro Shots

Edwin van der Sar, Richard Witschge, Aron Winter, de in LA woonachtige Mario Melchiot en de Amerikaanse oud-Ajacied John O’Brien vormen samen een gelegenheidsteam dat het opneemt tegen Sao Paulo. Ook ‘kit man’ Randy mocht met de Ajacieden meedoen.

Terwijl de achtbanen op de achtergrond de wagentjes door de loopings stuwen, vallen de doelpunten als rijpe appelen. Witschge maakt wel een heel fraai en subtiel doelpunt en dat kan op veel goedkeuring rekenen van de A-selectie die langs de boarding staat toe te kijken.

Ajax verliest met 5-4 van de ‘Sao Paulo Legends’, maar dat maakt allemaal niks uit. Plezier staat immers voorop, al zien we Van der Sar nog een paar serieus knappe reddingen verrichten. De reflexen van Ajax’ algemeen directeur zijn nog altijd best in orde!

Hieronder vind je een fotoverslagje van het toernooi. De plaatjes zijn geschoten door Pro Shots en Ajax Images.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax