Of ga naar de homepage van
3580 keer gelezen

Arme De Ligt poseert met Minions, Spongebob en Octo…

Haha, je bent aanvoerder van Ajax of je bent het niet. Dat brengt speciale privileges met zich mee. Dat merkte Matthijs de Ligt in Universal Studio's. Foto's!
Je moet er wat voor over hebben om aanvoerder van Ajax te zijn... © Pro Shots

Ajax begon de dinsdag met een training om 10.00 lokale tijd. Er stond slechts een enkele oefensessie op het programma en dat had onder meer te maken met verplichtingen elders. De Ajacieden werkten onder toeziend oog van Andre Hazes junior hun trainingsvormen af, waarbij fraaie goals werden gemaakt.

Captain De Ligt moest na de training richting pretpark Universal Studio’s voor een persconferentie, waar hij samen met de aanvoerders van de andere ploegen die meedoen aan de Florida Cup acte de présence moest geven. Voor De Ligt het wist stond hij wat onwennig te poseren met Spongebob, een minion, zeester Patrick en chagrijn Octo. 

Wij vragen ons af of De Ligt zijn aanvoerdersband inmiddels al heeft ingeleverd, haha!

Tijdens de Florida Cup neemt Ajax het op tegen twee Braziliaanse opponenten. De ploeg speelt in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 januari (1.00 Nederlandse tijd) tegen Flamengo. Tijdens de rust van dit duel komt Ky-Mani Marley een optreden verzorgen.

Sao Paulo, de vorige werkgever van David Neres, is een dag later op zaterdag 12 januari de sparringpartner. Deze wedstrijd wordt om 19.00 uur Nederlandse tijd afgetrapt.

Ajax speelt zijn beide wedstrijden in het Orlando City Stadium. Het is goed te weten dat deze alle twee live op Ziggo Sport worden uitgezonden.

Check hieronder alvast een aantal plaatjes van de dinsdag in Orlando. Ze zijn gekiekt door Pro Shots.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax