Of ga naar de homepage van
2947 keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – sc Heerenveen!

Ben jij lid van de Ajax Kids Club? Mooi, want wij mogen kaartjes weggeven aan Ajaciedjes én Dribbelaartjes! Dit keer voor Ajax - sc Heerenveen in de Johan Cruijff Arena.
Deze shirtjes zijn vast van papa of mama! Mooi hoor! © De Brouwer

Nou ja, weggeven… Je moet er natuurlijk nog wel iets voor doen. Hieronder zie je een prijsvraag en daar moet je het juiste antwoord op geven. Pas dan maak je kans op kaartjes.

Het is nu winterstop en de spelers van Ajax zijn nu in Amerika. Daar trainen ze hard om zo fit mogelijk terug te komen naar Nederland. De eerste wedstrijd na de winterstop is dus die tegen Heerenveen.

We hopen natuurlijk dat de winnaars heel hard kunnen juichen, zingen en springen, want dan krijgt Ajax gelijk vanaf het begin alle steun! En dat vinden de spelers supertof. De wedstrijd tegen de Friezen wordt gespeeld op zondag 20 januari. De aftrap is om 16.45 uur.

We verloten drie setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Weet jij het antwoord op de prijsvraag hieronder? Let op! Je kunt meedoen tot en met zondag 13 januari.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Dat kan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer. Een halfjaarlidmaatschap kost maar 7,50 euro!

Prijsvraag: Veel mensen denken dat er rode hartjes staan op het shirt van Heerenveen. Het zijn alleen geen hartjes. Wat zijn het wel…?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax