Of ga naar de homepage van
4929 keer gelezen

Meetrainende Van der Sar nog prima in vorm in Florida

Ajax heeft zijn derde trainingssessie op Amerikaanse bodem erop zitten. Edwin van der Sar trok zijn kicksen en handschoenen aan en trainde gezellig mee. En daar zijn uiteraard foto’s van!
Van der Sar, alsof hij nooit van het veld is weggeweest. © Pro Shots

De 48-jarige algemeen directeur van Ajax speelt dinsdag in Universal Studio’s een speciale ‘Legends Match’ met andere oud-Ajacieden, zoals Mario Melchiot, Aron Winter, John O’Brien en Richard Witschge. Het kon dus geen kwaad voor Sar om even een traininkje mee te pakken!

De sfeer in de groep is opperbest te noemen en we zagen Aron Winter en Van der Sar flink hun best doen tijdens wat rondootjes.
 
Natuurlijk hebben we weer een setje foto’s van de ochtendtraining voor jullie klaar staan. De plaatjes zijn gekiekt door Ajax Images en Pro Shots.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax