Of ga naar de homepage van
3154 keer gelezen

Ajax koerst in ideale omstandigheden richting tweede seizoenshelft

Palmbomen, lekker zonnetje, mooie velden... De kop is eraf voor Ajax in Florida waar de ploeg zijn allereerste training afwerkte. Fotoverslag!
Palmbomen, 22 graden, mooi velden... Prima omstandigheden in Orlando! © Ajax Images

De selectie van Ajax vertrok zaterdagmorgen richting Orlando voor een trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Een vlucht van tien uur bracht de selectie naar Atlanta voor een tussenlanding. Daarna werd doorgevlogen naar Orlando, de thuisbasis van Ajax de komende week.

In het vliegtuig zat ook aanwinst Lassina Traoré en ook Joël Veltman was ingestapt. De verdediger is genoeg hersteld van zijn zware blessure om het trainingskamp in zonnig Florida mee te maken.

In het spelershotel werd de groep welkom geheten door Matthijs de Ligt, David Neres en Frenkie de Jong. Het trio was direct vanuit hun vakantiebestemming afgereisd richting Orlando. Ook Nico Tagliafico en Lissandro Magallán waren zelf afgereisd. 

Na een nachtje slapen konden de Ajacieden zich opmaken voor de eerste training. Om 10.00 uur lokale tijd werden de kicken aangetrokken en kon Magallán zijn eerste stappen zetten in Ajaxkleding. De omstandigheden waren met een fijne 22 graden ideaal te noemen.

Ajax verblijft tot en met zaterdag 12 januari in Orlando, waar de ploeg zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft. Naast negen trainingen die staan ingepland, doet Ajax ook mee aan de Florida Cup. Tijdens dat toernooi neemt de ploeg het op tegen zowel Flamengo als Sao Paulo.

De wedstrijd tegen Flamengo wordt in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 januari (1.00 uur Nederlandse tijd) gespeeld. Een dag later op zaterdag 12 januari om 19.00 uur Nederlandse tijd is Sao Paulo de tegenstander. Beide wedstrijden worden live op Ziggo Sport uitgezonden.

Afijn, eerst een setje foto’s doorbladeren van dag 1!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax