Of ga naar de homepage van
1993 keer gelezen

Fifa-toernooi van Ajax Jonge Schare! (VOL)

Het is weer tijd voor een Fifa-toernooi voor leden van Ajax Jonge Schare! We organiseren het toernooi zondag 10 februari in de Johan Cruijff Arena. Speel jij iedereen onder tafel? Meld je dan snel aan!

UPDATE: EVENEMENT IS VOLGEBOEKT

Bij het Fifa-toernooi gaan Jonge Schare-leden in de strijd aan met elkaar én de e-sporters van Ajax, zoals Dani Hagebeuk. We organiseren de competitie in het Ajaxstadion. Het toffe evenement begint om 9.30 uur en de finale is rond 15.00 uur gespeeld.

Tegen die tijd zijn er al veel mooie aanvallen, trucjes en combinaties uit de PlayStation-controllers geperst. Spektakel gegarandeerd, check het filmpje hierboven maar eens. 

We zijn ook nog druk met het regelen van Ajacieden die normaal op het veld actief zijn. Of zij ook komen, weten we pas op het laatste moment. Vorig jaar waren Matthijs de Ligt, Justin Kluivert en Donny van de Beek van de partij.

Er is plek voor 128 deelnemers, leden van Ajax Jonge Schare mogen één introducé meenemen. De introducé moet ook 12 t/m 17 jaar zijn en doet mee aan het toernooi. 

Het is in principe de bedoeling dat je zonder ouders/verzorgers komt. Maar mocht je van ver komen en geven je ouders je een lift, dan mogen ze mee naar binnen. Stuur wel even een mailtje naar jongeschare@svajax.nl als je een volwassene meeneemt.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax