Kun jij de laatste 17 winterversterkingen van Ajax noemen? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
4506 keer gelezen

Kun jij de laatste 17 winterversterkingen van Ajax noemen?

Tja, wat moet je als Ajax in een winterslaap verkeert...? Wij hebben daarop het antwoord: kijken hoe ver jij komt met onze quiz!
Neres kwam in de winter van 2016/2017 en krijgen jullie van ons cadeau! © Pro Shots

Als we alle geruchten moeten geloven, dan kan het zomaar zijn dat Diego Lainez de tweede winteraankoop van Ajax wordt na het binnenhengelen van Lisandro Magallan. Laatstgenoemde reist in elk geval af naar Florida om daar de voorbereiding op de tweede seizoenshelft mee te maken.

Het is een route die iemand als David Neres ook volgde, toen hij halverwege seizoen 2016/2017 kwam binnenwandelen. Een halfjaartje acclimatiseren en dan klaar zijn voor het grote werk.

Maar wie gingen deze spelers voor? Hoe ver kun jij terug in je herinneringen als het gaat om winterversterkingen…? We maken het niet al te lastig en vragen om zeventien namen. Huur, transfervrij of koop, dat maakt allemaal niet uit. Je krijgt maar zes minuutjes. Succes!

Oh ja, op het gevaar af dat we te veel weggeven: één speler tekende een contract dat echt in de winter inging, maar hij werd gelijk weer verhuurd. Die tellen we echter gewoon mee!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax