Of ga naar de homepage van
1982 keer gelezen

Word jij de eerste spelersmascotte bij Ajax in 2019?

Vinden jullie de winterstop ook zo saai? Wij wel! Gelukkig hebben we een nieuwe prijsvraag! Ajax speelt zondag 20 januari in de Johan Cruijff Arena tegen sc Heerenveen en daar kun jij als mascotte bij zijn.
In een vol stadion het veld oplopen met de spelers, dat is best gaaf! © De Brouwer

De wedstrijd tegen de club uit Friesland is de eerste na de winterstop en begint om 16.45 uur. Gaat Ajax in 2019 gelijk goed van start? Jij maakt het misschien wel van heel dichtbij mee, als je meedoet met onze prijsvraag.

Wat er valt te winnen? We zoeken opnieuw Ajax Kids Clubleden die het gaaf vinden om met een speler van Ajax of Lucky het veld op te lopen.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 6 januari meedoen. Daarna krijgen de winnaartjes een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag en ontvang je het clubblad Ajaciedjes (vanaf 6 jaar). 

Prijsvraag: Ajax won dit seizoen de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen met 0-4. Welke twee oud-Heerenveen spelers scoorden voor Ajax?

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax