Of ga naar de homepage van
2979 keer gelezen

Word jij de nieuwe e-Player met eigen rugnummer bij Ajax?

Speel jij iedereen onder tafel met de game Fifa en ben je ook nog eens voor Ajax...? Dan is het goed om even door te lezen. Je kunt namelijk een professioneel contract bij Ajax winnen als nieuwe ePlayer.
Dani Hagebeuk in actie voor zijn club Ajax in de O2 Arena in Londen. © Pro Shots

Je krijgt dan ook nog eens een eigen coach plus een heus rugnummer. Dit alles lezen we op de website van Ajax. De club gaat via wekelijkse online Fifa-toernooien op zoek naar de beste speler ter wereld. Doel: die speler contracteren. De winnaar van de grote finale in juni wint die ultieme prijs en wordt collega van Dani Hagebeuk en Joey Calabro.

Je moet wel serieus van goeden huize komen om kans te maken op een profcontract bij Ajax. De wekelijkse Fifa-toernooien staan namelijk open voor alle 110 miljoen (!) Fifa19-spelers in de hele wereld. Dus ja!

Gelukkig valt er meer te winnen dan alleen een profcontract. Je kunt ook meedoen voor de leuk, zeg maar. Er zijn meerdere prijzen te winnen. Wat te denken van VIP-tickets voor wedstrijden van Ajax, wedstrijdshirts en andere mooie prijzen.

We lezen dat het hele online-spektakel woensdag 16 januari van start gaat voor alle Europese Fifa-spelers. Via allerlei play-offs kun je dan terecht komen in de Europese finale. Win je die, dan ga je het opnemen tegen de winnaars van de door Ajax eSports georganiseerde toernooien in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië.

Kortom, je moet heel wat uitstekende potjes uit je PlayStation- of Xbox One-controller persen om de heilige graal te behalen, maar dan heb je ook wel wat!

Check hier alles wat je moet weten. We lezen dat gamers zich vanaf zaterdag kunnen aanmelden. Daarvoor is het handig om de Ajax eSports-kanalen in de gaten te houden.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax