Of ga naar de homepage van
2476 keer gelezen

Ajax is klaarwakker en wint ook ‘gewoon’ in Utrecht

“Utrecht, wakker worden,” hoorden we tijdens de eerste helft van de tribunes rollen. Dit spreekkoor vertelde direct alles over de stand van zaken op het veld: Ajax had de bal en de thuisploeg liep er achteraan. Er werd bovendien gescoord. Drie keer maar liefst. Dat was voldoende voor de drie punten!
Juichen na Utrecht-uit. Die momenten moet je koesteren! © Pro Shots

Er zijn geen uitsupporters welkom bij ADO Den Haag en Feyenoord. Zoiets is ook van invloed op het bezoek aan Utrecht, waar we weer eens met een vol uitvak van 1200 Ajaxsupporters van de partij waren. Zo’n wedstrijd wil je dan extra graag winnen, alleen rustte er een soort vloek op.

Ajax maakte altijd de gekste dingen mee in de Galgenwaard en winnen lukte zelden, maar het elftal van nu is zo goed dat het zelfs niet in deze valkuil trapte. Zelfs toen het een kwartiertje spannend dreigde te worden, wist de Ajaxspelers precies wat ze moesten doen om de buit veilig te stellen.

Ajax stond tijdens succesvolle seizoenen wel eens meer dan twee punten achter bij Kerst, dus dit belooft veel goeds voor 2019. Gaat het eindelijk weer lukken om een prijs te pakken? Het zal wel moeten. En dit team verdient het! Maar het moet nog wel eventjes gebeuren, een fijne middag in Utrecht levert ook ‘gewoon’ maar drie punten op.

De foto’s zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto’s kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Ajax legde prima veldspel op de mat en diverse spelers komen in aanmerking voor een uitverkiezing. Stemmen mag op onze speciale pagina!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax