Of ga naar de homepage van
859 keer gelezen

Plezier en fanatisme tijdens SV Ajax zaalvoetbaltoernooi

Ons jaarlijkse voetbaltoernooi in de Johan Cruijff Arena was al een groot succes en dus organiseerden we speciaal voor de leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare iets nieuws. In de zalen van Borchland werd een heus zaalvoetbaltoernooi afgewerkt.

Plezier was voor de aanwezige voetballers en voetbalsters natuurlijk het allerbelangrijkst, maar ook het fanatisme was op veel bezwete koppies terug te zien. Onze leden trokken werkelijk alles uit de kast voor de overwinning!

Niet alleen op het veld werd er hard gewerkt voor de winst, want de toeschouwers langs de lijn hadden hun kelen goed gesmeerd en schreeuwden hun favoriete team steeds dichter naar de finale.

Elke overwinning in de knockout-fase bracht de spelers dichterbij de kampioensschaal. Na de allesbeslissende finales, werden er twee schalen uitgereikt. Eentje voor de kampioenen van Ajax Life en natuurlijk eentje voor de helden van Ajax Jonge Schare.

Om deze toffe dag nog eens her te beleven, hebben we een fotoverslag voor jullie gemaakt! De plaatjes zijn gemaakt door Pro Shots. 

Wil jij volgend jaar ook mee doen aan ons zaalvoetbaltoernooi? Sluit je dan snel aan bij Ajax Life of Ajax Jonge Schare!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax