Informatie kaartverkoop Ajax - Real Madrid - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
41713 keer gelezen

Informatie kaartverkoop Ajax – Real Madrid

Ajax heeft met Real Madrid een prachtige tegenstander geloot in de achtste finales van de Champions League. En er worden de Ajacieden ook nog kansen toegedicht. We kunnen ons goed voorstellen dat jij erbij wilt zijn in de Johan Cruijff Arena. Hier volgt informatie over de kaartverkoop!
Wat zou het mooi zijn als er ook tijdens Ajax - Real iets valt te vieren! © De Brouwer

De thuiswedstrijd tegen Real staat op het programma voor woensdag 13 februari en de aftrap is om 21.00 uur. De wedstrijd is dus nog eventjes weg en dit biedt wat ruimte om half januari van start te gaan met de kaartverkoop. Je kunt je dus goed inlezen en voorbereiden.

Kaartjes zijn beschikbaar vanaf 49,50 euro – deze prijs is inclusief 10 procent korting als je een seizoenkaart hebt – en er is sprake van een-op-een-verkoop. Dit houdt in dat seizoenkaarthouders, die als eerste aan de beurt zijn, geen kaartjes kunnen bijkopen.

Er is ook gewoon goed nieuws als je een seizoenkaart hebt: Ajax biedt bij Real-thuis de kans om je eigen stoel te kopen. SV Ajax heeft hier tijdens overleggen veelvuldig bij Ajax op aangedrongen en aan de club gevraagd of deze regeling kon worden hersteld. Dat is nu gebeurd. Dit betekent overigens niet dat het voortaan altijd zo gaat.

Het is bekend dat veel seizoenkaarthouders de wens hebben bij Europese duels op hun eigen stoel plaats te nemen, maar die stoel was niet gereserveerd en dus kon je misgrijpen. Je hebt dit keer vanaf 14 januari zo’n anderhalve dag de tijd om je vaste stoel te bemachtigen.

Er is helaas ook een groep seizoenkaarthouders die zijn eigen stoel niet kan reserveren, omdat er plekken moeten worden vrijgehouden voor de Uefa. Als je tot deze groep hoort, volgt er bericht van Ajax en kun je twee dingen doen: ervoor kiezen om een andere stoel te kopen of afwachten welke stoelen er de 16e vrijkomen als het alleenrecht na 48 uur vervalt.

Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn vervolgens 17 januari aan de beurt. Ook als lid van SV Ajax kun je één kaartje per clubcard kopen. Gezien de populariteit van Europese avondjes en een affiche als Ajax – Real zal de keuze niet reuze zijn. Dit betekent dat het kopen van een kaartje de 17e neerkomt op het winnen van de loterij.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax