Weet jij de laatste 25 tegenstanders van Ajax in de beker? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
1822 keer gelezen

Weet jij de laatste 25 tegenstanders van Ajax in de beker?

Ajax stapt woensdag in de bus richting Kerkrade voor het KNVB-bekerduel met Roda JC. Reden genoeg voor ons om een heuse bekerquiz voor jullie in elkaar te timmeren!
Dit was in 2013, maar wie was de opponent...? © Pro Shots

Wij vinden dat het wel weer eens tijd wordt dat Ajax de KNVB-beker wint. Natuurlijk, je kunt het een troostprijs vinden, maar een beker ophalen in De Kuip is gewoon altijd een goed idee. De laatste keer dat Ajax dat voor elkaar kreeg is alweer acht jaar geleden…

We hebben het natuurlijk over de bekerfinale van 2010 tegen Feyenoord, die over twee wedstrijden werd gespeeld. Ajax was thuis met 2-0 te sterk (twee maal Siem de Jong) en in De Kuip kreeg Feyenoord met 1-4 een pak slaag. Wederom scoorde Siem twee keer en ook Luis Suarez maakte er twee.

Dat was toen en het lukte Ajax nooit meer om de dennenappel op te halen. Ja, in 2014 haalde Ajax nog een finale, maar daar wil geen enkele Ajacied nog aan terugdenken, zo gokken wij…

Afijn, het is tijd om jullie grijze massa aan het werk te zetten. Kun jij de laatste 25 tegenstanders van Ajax in het KNVB-bekertoernooi opnoemen? Je krijgt slechts zes minuutjes de tijd… Succes!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax