Of ga naar de homepage van
401 keer gelezen

Supportertjes pakken telraam bij Ajax – De Graafschap

Het was best fris in de Johan Cruijff Arena, maar niemand die daar echt last van had. Ajax maakte acht doelpunten, dus kleine Ajaxfans juichten zich vanzelf warm!

Ajax speelde tegen De Graafschap alweer de laatste thuiswedstrijd van 2018. Pas in het nieuwe jaar zien we de Ajaxspelers terug in de Johan Cruijff Arena.

Reden genoeg voor de Ajacieden om eens flink uit te pakken tegen De Graafschap en dat was dus ook precies wat er gebeurde. Ajax speelde de bezoekers op een hoopje en won met 8-0!!

Het leuke was dat er zelfs twee spelers van Ajax waren die ieder drie keer scoorden: Hakim Ziyech en Daley Blind. Als je een hattrick maakt, dan mag je de wedstrijdbal mee naar huis nemen, dus wat te doen? De oplossing was makkelijk: beide spelers kregen een bal mee naar huis en Daley liet op zijn bal handtekeningen zetten van zijn teamgenoten.

De andere doelpuntenmakers waren Dusan Tadic en Noussair Mazraoui. 

Hieronder een fijn fotoverslag met plaatjes geschoten door fotograaf De Brouwer. Oh, en je kunt hier stemmen op de speler die jij tegen De Graafschap het allerbeste vond spelen.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax