Of ga naar de homepage van
1059 keer gelezen

Twee hattrickhelden en acht doelpunten tegen De Graafschap!

Je hebt soms wel eens van de wedstrijden die je voor het laatste fluitsignaal alweer bent vergeten. Een thuisduel tegen De Graafschap valt precies in die categorie. Maar niet bij het huidige Ajax, dan is er een middag lang volop actie! Zo zien we twee hattrickhelden en maar liefst acht doelpunten.
Blind doet ons versteld staan met drie treffers. En mooie! © Pro Shots

Je hoort vooraf links en rechts zeggen van ‘tien, tien, tien’ en je hoopt ook inderdaad dat het lukt, maar hoe vaak slaagt Ajax er nu in om tien doelpunten te maken? Vrijwel nooit. Die missie ging opnieuw de mist in, maar maalt iemand erom? Welnee joh!

We hebben een prachtige middag achter de rug! Een middag waarop we werden getrakteerd op prachtige aanvallen, mooie assists, fraaie treffers en een hattrick van… Daley Blind! Het is een beetje oneerlijk dat de hattrick van Hakim Ziyech wat ondersneeuwt, maar die treffers van Blind?!

Hij kan het zelf waarschijnlijk ook amper geloven als hij maandag wakker wordt. Dan is het maar goed dat Daley door ons fotoverslag kan scrollen, want het bewijs staat op beeld. En anders vindt hij thuis waarschijnlijk ergens een wedstrijdbal. Dat vertelt ook wel genoeg.

Hoe dan ook, tijd voor foto’s! Ons verslag is gemaakt op basis van platen van Pro Shots en De Brouwer.

Als je ons fotoverslag hebt bekeken, resteert nog één moeilijke beslissing. Wie is jouw Ajacied van de Wedstrijd? Je hebt twee hattrickhelden om uit te kiezen, wordt het Blind of Ziyech? Stemmen doe je op onze speciale pagina!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax