Of ga naar de homepage van
2736 keer gelezen

Ajax sluit groepsfase af met ongekend spektakelstuk!

Zijn jullie al een beetje bijgekomen van Ajax versus Bayern München? Nou, wij niet. Wat een te gekke avond! De Ajacieden wonnen dan een keertje niet voor eigen publiek, de ongeslagen reeks blijft gewoon in stand. Het spektakelstuk eindigde in 3-3!
Ajax was inderdaad super tijdens de groepsfase! © De Brouwer

Het enige wat eraan ontbreekt is groepswinst, maar het is al een ontzettende luxe dat we op die manier kunnen redeneren. Het Europese avontuur van Ajax is er dit seizoen eentje om je vingers bij af te likken. Iedere keer als je denkt dat het op is, volgt meer!

Er is toch niemand die had kunnen bedenken dat Ajax – Bayern in 3-3 zou eindigen? En zelfs als je dit kon bedenken, was de kans dat het ook nog zou uitkomen behoorlijk klein tijdens verschillende momenten van de wedstrijd.

Het was te gek, het was fantastisch, het was ongekend! Je zou willen dat er nooit een einde kwam aan de knotsgekke tweede helft. Een toegift van zeven minuten volstond. Gelukkig benutte Ajax de toegevoegde tijd om op gelijke hoogte te komen.

Ook na vijf doelpunten waren we ondersteboven uit de Johan Cruijff Arena gelopen, maar dankzij treffer zes is het gevoel erbij nog veel fijner. De ontvangst van de spelers vertelde genoeg. Nee, er werd niet gejuicht. Het bleef dit keer bij zingen. Als dank voor alles!

De foto’s zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto’s kijken, wordt het tijd om je stem door te geven. Wie was jouw Ajacied van de Wedstrijd? We gokken zomaar dat dapp’re strijders Onana en Tagliafico hoge ogen gooien. Stemmen doe je op onze speciale pagina!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax