Of ga naar de homepage van
1622 keer gelezen

Hoe je Bayern ganz wirklich eenvoudig kunt verslaan

Hoe kun je Bayern München verslaan vanavond? Ik stel voor dat de Ajacieden de hele wedstrijd heel luid Duits gaan praten. Succes verzekerd!
'Entschuldigung für die blutgrätsche!!!!' © Pro Shots

Ik zie dat goed voor mij. Dat modelduitser Thomas Müller een aardig effectballetje geeft en dat Noussair Mazraoui naar hem toeloopt, voor hem gaat staan, gaat klappen en schreeuwt: “Das war ein schöner Bananenflanke, riesige Thomas!!!!!”

Die raakt vervolgens geen pepernoot meer. Of dat Dusan Tadic rustig op doelman Manuel Neuer afloopt, een hand op zijn schouder legt en brult: “Torhüter, Torhüter, sie sind ein guter Torhüter, wirklich fabelhaft!!!!”

Die slaat erna totaal vertwijfeld alle ballen in zijn eigen doel. Ik wil dat Matthijs de Ligt een overtreding maakt op Franck Ribéry, hem vervolgens overeind helpt en snauwt: “Entschuldigung für die Blutgrätsche der Franck!!!!!!” Franck doet daarna niks meer: totaal verbouwereerd.

Onana: ‘das war ein saftige pfostenschuss Robert!!!’

Mocht Stürmer Robert Lewandowski op de paal schieten, dan moet Andre Onana heel hard op hem afrennen, hem omhelzen en het volgende kei-, maar dan ook keihard in zijn rechteroor tetteren: “Das war ein saftige Pfostenschuss Robert, ein Pfostenschuss!!!!!” De Pool peert vervolgens elke bal die hij erna ontvangt het stadion uit.

Als David Neres zich handig langs David Alaba schaart, moet hij na het passeren stoppen met voetballen. Even de voet op de bal zetten en Alaba droogjes aankijken. Dit keer geen geschreeuw, maar gefluister: “Hast du das gesehen, David? Das war ein wunderbare Scherenschlag.” Reden genoeg voor geschrokken Alaba om Neres de hele verdere wedstrijd te laten lopen.

Twee tellen later geeft Neres een panklare voorzet op Huntelaar die scoort met een onvervalste Fallrückzieher. Mooi man. Zin in.

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax