Of ga naar de homepage van
Mooie groepsfoto als fijne herinnering! © Pro Shots
Video
2234 keer gelezen

Supervragen tijdens heerlijke Ajax Kids persconferentie!

Het was zondag weer tijd voor de jaarlijkse en altijd toffe Ajax Kids persconferentie. Ook dit jaar was het weer flink genieten voor zowel de spelers als de kleine journalistjes. Een verslag!

Wat ons betreft houden we elke week een Ajax Kids persconferentie, maar helaas kan dat niet. Tien prijswinnaartjes van de Ajax Kids Club waren zondag in de Johan Cruijff Arena van de partij om Dusan Tadic, Lasse Schöne, Noussair Mazraoui en Donny van de Beek het hemd van het lijf te vragen.

Zo wilde Ercan Eski graag van Donny weten wat de leukste grap is die een teamgenoot bij hem heeft uitgehaald. Van de Beek keek eens naar Schöne, die de bui al zag hangen… “Lasse pikt wel eens stiekem mijn autosleutels en dan sta ik bij mijn auto en dan heb ik geen sleutels…”

Mats Kok daagde Mazraoui uit om een dansje voor te doen uit de populaire game Fortnite. De Ajacied wilde dat best doen, maar alleen als Mats het ook deed. Je raadt het al: Mats wilde dat wel, dus moest Mazraoui zijn danskunsten vertonen!

Naomi de Graaf wilde graag van Donny weten welke speler er altijd als laatste klaar is met douchen en omkleden na de wedstrijd. Een uitstekende vraag en het antwoord werd snel duidelijk. Tadic, Van de Beek en Mazraoui keken alweer gelijk naar Schöne.

“Lasse moet altijd nog even zijn haartjes goed doen,” vertelde Van de Beek lachend. “Dat duurt altijd even!”

Willem van Heijst won twee kaartjes voor Ajax – De Graafschap met de volgende vraag aan Tadic: “Wie laat de smerigste scheten in de kleedkamer?” Het antwoord op die vraag bleef een beetje vaag, want Tadic vertelde niet zo’n goede neus te hebben. Nou ja, gelukkig maar Dusan!

“Wat voor dier zou je willen zijn,” vroeg Mats Kok aan Van de Beek. De middenvelder dacht eens na en zei toen: “Een vogel, dan kan ik lekker naar de training vliegen. Wat zou jij zelf voor dier willen zijn Mats?” De kleine journalist hoefde daar niet over na te denken: “Een leeuw!”

Hou deze pagina goed in de gaten, want maandag plaatsen we hier een toffe video van de Ajax Kids persconferentie. Hieronder kun je in elk geval alvast de foto’s van Pro Shots bekijken.

Wil jij ook meedoen aan toffe activiteiten van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 90.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 90.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax